ANGÅENDE COVID 19

 
Vi följer FoHMs råd och regler och nu även den nya pandemilagen. 
Det innebär att vi begränsar antalet personer i lokalerna ytterligare. Varje elev ska ha 10kvm till sitt förfogande. Det gör att i danssalen på Hyvelgatan kommer det att vara max 9 elever och i Sta Maria max 16 st åt gången.
För att så många som möjligt ska kunna fortsätta med sin dans så kommer vi att få turas om lite att komma på klass IRL. Du kommer att få ett schema som visar när det är din tur att stanna hemma och – om du vill – delta via zoom!
Såklart så hoppas vi som alla andra, att läget snart förbättras och att vi kan slå ihop grupperna igen! Vi har ju alltid ett begränsat antal i varje grupp och inte heller nu tar vi in fler elever än att det går att hålla 2m avstånd till varandra även om/när vi kan ha alla i gruppen på plats samtidigt igen.
Länsstyrelsen är tillsynsinstans för pandemilagen och vi har varit i kontakt med dem flera gånger nu på sistone för att bli säkra på hur man gör rätt. FoHM som man tidigare kunnat rådfråga hänvisar till Länsstyrelsen.
Under 2020 fick alla barn och ungdomsgrupper hos oss samtliga sina danslektioner IRL, även fast det tog lite längre tid. Det är planen även för kommande termin. 
Vi tror att ni räknar med en fullgod ’produkt’ och samtidigt räknar med att vi tar vårt ansvar och följer lagen. 
Det är varken kul eller kostnadseffektivt för oss förstås att be vissa stanna hemma ibland nu ett tag, men det är den bästa lösningen vi kunnat hitta.
VI PLANERAR FÖR EN ROLIG, LÄRORIK DANSTERMIN OCH HOPPAS ATT NI HAR TÅLAMOD OCH STÖTTAR ER LOKALA DANSSKOLA SÅ ATT VI KAN FINNAS KVAR ÄVEN NÄR PANDEMIN ÄR ÖVER!

HOS OSS FINNS GODA MÖJLIGHETER ATT TVÄTTA HÄNDERNA OCH DET FINNS ÄVEN HANDSPRIT ATT ANVÄNDA. Vi har bra ventilationssystem och ett begränsat antal deltagare. GÄLLER BÅDA VÅRA STUDIOS.
VI VILL BE DIG SOM ÄR FÖRÄLDER ATT INTE KOMMA IN PÅ DANSSKOLAN I SAMBAND MED DANSLEKTIONEN.
Lämning och hämtning vid vår studio på Hyvelgatan sker vid dörren som leder direkt in i danssalen. På så sätt så undviker vi onödiga kontakter i lokalerna.
Tack för ditt tålamod, deltagande, engagemang och för att du delar på ansvaret med oss <3
 

MAIL: MINNA@MOVE2DANCE.SE